Kertu Ruus • 27. detsember 2004 kell 22:00

Ja nüüd internetti vallutama

Me oleme ju ometi iseseisev riik, mis on nüüd isegi Euroopa Liidus ja NATOs? Miks siis ei saa sellest aru mitmed firmad ja muud organisatsioonid?

Ma olen ikka internetis ennast kuhugi registreerides leidnud, et riiki nimega ?Estonia? pakutavas maade nimekirjas ei ole. Olen siis sinna pannud näiteks Soome. Kuid seekord on asi hullusti, sest tahtsin eBays, maailma suurimas virtuaalses oksjonipoes, maksta krediitkaardiga. Selleks pidin ennast liikmena kirja panema PayPalis, mis on jälle maailma suurim omasugune veebis maksmise süsteem. Ja mis selgus? Eestit PayPal ei tunnista. Ega ka ühtegi teist uut Euroopa Liidu liiget, olgu meie pangandussüsteem ja internetioskused kui arenenud .

On aeg, et meid hakataks tõsiselt võtma. Kuigi sest ei pruugi suurt kasu olla, võiksime sellistele uskmatutele iga kord e-maili saata. PayPalile ma juba kirjutasin.

Hetkel kuum