• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinn toetab kultuuriprojekte 9,1 miljoni krooni ulatuses

  Tänavu pöörati enam tähelepanu muusika ja teatriprojektidele, mida toetati vastavalt 1,4 ja 1 miljoni krooniga, teatas Tallinna pressiteenistus. Kunstiprojektid said toetust 1,2 miljonit. Filmikunstiga seotud projektid said kokku 910 000 krooni, millest 800 000 krooni läks PÖFFi toetuseks. Tantsuprojekte toetati aga lõppeval aastal 310 000 krooniga.
  Sihtrühmadest said lastele ja noortele mõeldud projektid toetust üle 630 000 krooni, eakatele mõeldud üritused 140 000 krooni. Vähemusrahvuse kultuuriprojekte toetati kokku 2,4 miljoni eest. 3,2 miljonit krooni kulus erinevaid kultuurivaldkondi ühendavatele projektidele ja tegevustoetustele.
  Tallinna abilinnapea Tatjana Muravjova sõnul on Tallinna linna toetus kultuurilisele tegevusele hädavajalik, sest muidu jääksid paljud tegevused ja üritused toimumata. ?Heameel on selle üle, et 2005. aastal on võimalik kultuuriprojekte veelgi suuremas mahus toetada,? märkis ta.
  Kokku vaatas Tallinna kultuuriväärtuste ameti juures tegutsev komisjon tänavu läbi 623 taotlust, millega küsiti toetust 22,13 miljonit krooni ulatuses.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.