Inno Tähismaa • 9. jaanuar 2005 kell 12:12

Pärnu- ja Läänemaal haiglasse viidud 6 inimest

Pärnu- ja Läänemaal on kõrgele tõusnud vees oma jõududega liikumise tõttu alajahtumisega haiglasse viidud 6 inimest, teatas riigi kriisikomisjon.

Riiklik kriisireguleerimismeeskond palub inimestel püsida kodus. Väljas liikumine on üleujutuse, langenud puude ja elektriliinide tõttu ohtlik. Purunenud elektriliinidele lähenemine võib olla eluohtlik. Lapsevanematel palutakse olla tähelepanelikud ja oma lapsi üleujutuse piirkonda mitte lubada.

Autojuhtidel soovitatakse võimalusel puudega ääristatud teedel mitte sõita, sest langevad puud võivad olla ohtlikud nii autodele kui ka inimestele. Kui sõitmine on vältimatu, siis soovitatakse sõita aeglase kiirusega, et langevate puude puhul jõuaks reageerida.

Rannapiirkondades elavatel inimestel palutakse veetaseme tõusu oma elamu territooriumil jälgida. Juhul, kui vesi peaks tungima hoonetesse tuleks tähelepanelikult jälgida, et veega ei puutuks kokku elektrijuhtmed, pistikupesad ega elektrivõrku ühendatud kodumasinad.

Hetkel kuum