17. jaanuar 2005 kell 14:27

Korteriühistute liit avaldas heade ettevõtete nimekirja

Korteriühistute liit avaldas täna oma koduleheküljel nn heade ettevõtete nimekirja, mille toel soovitab korteriühistutel lepingupartnereid valida.

Liidu kommunikatsioonijuht Sven Lillepalu põhjendas nimekirja pidamise vajadust sellega, et ?turul on suhteliselt palju kõikvõimalikke sullereid.? Soovituslik nimekiri 54 ettevõttest koostati ühistute kogemuse põhjal. Paljud neist ettevõtetest on väikesed ja suhteliselt tundmatud, kes kortermajadesse saadetava ehitusalase reklaami virrvarris vaevalt silma paistaksid (<#vt siit=http://www.ekyl.ee/parimad2005.htm>).

Samas palume oma liikmetel anda teada ka halbadest kogemustest, misjärel võidakse ettevõte heade nimekirjast kustutada, selgitas Lillepalu. Avaldatud hea nimekirja kõrval eksisteeribki korteriühistute liidus ka must nimekiri. Sellesse kuulub praegu 15 ettevõtet. Kuulumine musta nimekirja avaldatakse siis, kui mõni ühistu helistab ja konkreetse ettevõtte tausta kontrollida palub.

Eestis on üle 7000 korteriühistu.

Hetkel kuum