20. jaanuar 2005 kell 9:13

Estonian Air alustab mais lende Manchesteri

Estonian Air avab alates 10. maist lennuliini Tallinn-Manchester, teatas ettevõte.

Lennud toimuvad kaks korda nädalas, teisipäeval ja laupäeval. Lend kestab kolm tundi. Täpne lennuplaan selgub hiljemalt veebruaris.

Märtsist alustab Estonian Air lende Tallinnast Milanosse, Orio al Serio lennujaama Bergamos. Kõige odavam Tallinna-Milano ühe suuna lennupilet internetist tellides maksab 1275 krooni, see hind sisaldab kõiki lennujaama- ja muid tasusid.

Märtsi algusest lisab Estonian Air lennuplaani reede hommikuse lennu Tallinnast Oslosse, märtsi lõpust ka laupäevase Oslo-lennu. Dublini liinil hakkab Estonian Air lendama märtsi lõpust lisaks neljapäevale ja pühapäevale ka teisipäeviti ning juunist septembrini lisaks ka reedeti. Dublini ja Oslo lisalendudele saab Estonian Airi interneti kodulehel, kassades, kõnekeskuses ning ka reisibüroodes pileteid broneerida.

Hetkel kuum