Kadi Heinsalu • 20. jaanuar 2005 kell 15:06

Tormi järel on elektrita kliente veel Viljandi- ja Pärnumaal

Neljapäeval jätkusid tormijärgsed parandustööd veel Viljandi ? ja Pärnumaal, teatas Eesti Energia.

Nendes kahes maakonnas on tormi tagajärgede parandamine kõige enam aega võtnud, sest kahjustused olid kõige rängemad.

Täna kell 16.00 oli vooluta Pärnumaal veel 153 klienti ja Viljandimaal 485 klienti. Viimaste rikete kõrvaldamine võtab kauem aega, sest töötama peab kohati väga rasketes tingimustes. Neid majapidamisi, kelle elektriliine masinatega maa pehmuse tõttu ka veel lähipäevil parandama ei pääse, on olukorrast teavitatud.Eesti Energia koduleheküljel on detailne info tormist tingitud katkestuste likvideerimise kohta. Tänasest on seal ka tormi ajal ja järel ilma elektrita olnud klientide arvud maakonniti päevade kaupa. Esimese kaheksa päeva osas on andmed arvestuslikud, kuid annavad päris konkreetse pildi tormikahjude ulatusest. Viimaste päevade lõikes on võimalik olnud anda detailset infot nii klientide arvu kui ka konkreetsete külade/talude kohta, kus elektrit veel tagasi pole.

Hetkel kuum