Ülo Toomsalu • 15. veebruar 2005 kell 5:26

EPL: Pohlak käivitab uut spordiennustusportaali

Eesti, Läti ja Leedu jalgpalliliidud ning Norra firma NordicBet toovad lähikuudel turule uue spordiennustusportaali TrioGames.

Loodavas ettevõttes TrioGames kuulub kolme riigi jalgpalliliitudele 51 protsenti ning Norra firmale 49 protsenti. Eesti jalgpalliliit (ELJ) investeerib projekti paarsada tuhat krooni. Ettevõtet hakatakse juhtima Lätist, kirjutab Eesti Päevaleht.

EJLi asepresidendi Aivar Pohlaku sõnul avatakse portaal lähema paari kuu jooksul. ?Soovime, et see projekt oleks veidi teise näoga, et see oleks midagi ilusamat kui halva maiguga kasiinondus, et tema moraal oleks teistsugune,? ütles Pohlak.

Panuseid saab hakata tegema väga mitmele alale, alates autorallist ja lõpetades kergejõustiku ja pallimängudega. Panuseid saab teha nii kohalikele kui ka rahvusvahelistele võistlustele. Kuna omanikeringi kuuluvad jalgpalliliidud, on eriline rõhk jalgpalliennustusel.

Pohlakule teeb muret praegu turul tegutseva Spordiennustuse portaali moraal, kuna on juhtunud, et seal panustavad inimesed, kes ise tulemusi mõjutavad ? sportlased või kohtunikud.

Hetkel kuum