16. märts 2005 kell 10:58

Hansa Liising pakub sõiduautode 0-sissemaksega liisingut

Tänasest kuni jaanipäevani saab Hansa Liisingust kuni 250 000 krooni maksva sõiduauto liisida 0% sissemaksega, teatas Hansapank.

Pakkumine kehtib nii eraisikutele kui ettevõtetele.

Hansa Liisingu tegevdirektori Ando Uusi sõnul tuli Hansa Liising pakkumisega välja seetõttu, et möödunud aasta lõpuni kestnud sarnane pakkumine väikeautodele võeti klientide poolt väga hästi vastu. Eelmise pakkumise raames oli valida 19 väikeauto vahel, nüüd saab 0% sissemaksega liisida ükskõik millist uut sõiduautot, mille maksumus jääb 250 000 krooni piiresse.

'Selles hinnaklassis sõidukid on kindlasti atraktiivsed nii peredele kui ettevõtetele,' lausus Uus. 'Eraisikud saavad selle pakkumise raames võimaluse soetada uus auto kiiresti, ilma pikalt raha kogumata. Ettevõtted omakorda saavad uuendada või täiendada oma autoparki, tegemata ühekordseid suuremaid kulutusi.'

Uute sõiduautode liisimisest Eestis langeb ettevõtete arvele ligi 60%.

Autoregistrikeskuse andmetel on üle poolte liisitud autodest Eestis finantseeritud Hansa Liisingu vahendusel, viimase poolaasta uusmüügi keskmine turuosa on 58%.

Hetkel kuum