Nõustamisfirma KPMG struktuur muutub ja juhid vahetuvad

KPMG Eesti, Läti ja Leedu kontorid koonduvad sellest nädalast ühise ärinime KPMG Baltics alla, viimase juhiks saab ettevõtte seenior partner Stephen Young.

Ettevõtte teatel lahkub aprillikuust KPMG Estonia juhatuse esimehe ametikohalt partner Sulev Luiga ning tema ülesanded võtab üle juhatuse liige ja partner Andris Jegers.

Ligi 13 aastat KPMGs töötanud Sulev Luiga tegeles viimasel kolmel aastal Baltikumi koostöö ettevalmistamise ja käivitamisega. Luiga sõnul ei ole ta edasise karjääri osas veel lõplikku otsust langetanud.

KPMG Estonia uus tegevjuht Andris Jegers on sarnaselt Sulev Luigale ettevõttes töötanud pea selle asutamisest alates ehk ligi 13 aastat. Ta on KPMG Estonia juhatuse liige ning nii Eestis kui kogu Baltikumis audititeenuste eest vastutav partner.

KPMG Baltics koondab endas 200 töötajat ning selle kolmes riigis asuvate allüksuste 2004. aasta kogukäive oli 8 miljonit eurot ehk ligi 125 miljonit krooni. KPMG Baltics visioon on kahekordistada ühiskäive 2008. aastaks 16 miljoni euroni, suurendada mitte-auditi teenuste osakaalu 50%-ni kogukäibest ning tugevdada KPMG brändi Balti riikides.

KPMG Baltics pakub oma klientidele auditeerimis-, maksu-, finants- ja ärinõustamisteenuseid. Viimaste hulka kuuluvad näiteks nõustamine strateegia, kliendisuhete, infosüsteemide, sisekontrolli ning EL struktuurifondide vallas.

KPMG on ärinõustamisfirmade ülemaailmne võrgustik, mille ligi 100 000 töötajat osutavad 148 riigi 715 linnas auditi-, maksu- ja nõustamisteenuseid.

Hetkel kuum