EPL: Mobiilifirmad lubavad tasuta kaupa, mida pole

Tele2 ja Elisa reklaamivad, et koos liitumisega saab tasuta mobiiltelefoni, kuid kliendid on pidanud pettuma.

Tihti on reklaamitud telefonid esindustes otsas, kirjutab Eesti Päevaleht.

Tallinlane Lembit käis nädala alguses Tele2 Viru keskuse esinduses ning seisis üle poole tunni pikas järjekorras, et operaatoriga liituda ning saada tasuta soovitud telefon Samsung X450. ?Seisin pikalt järjekorras ja lõpuks ütles teenindaja, et need telefonid on otsas ning ehk tuleb uus partii nädala teisel poolel. Oleks ma teadnud, et seda telefoni pole võimalik saada, poleks ma selles närvilises sabas ka oma aega kulutanud,? ütles Lembit.

Tele2 kommunikatsioonijuht Kersti Gorstov tunnistas, et kampaania on olnud nii edukas, et Samsung X450 ja Samsung X460 telefonid on tõepoolest lõppenud kõikides esindustes ning otsa on saamas ka Nokia 3100.

?Kui telefonid otsa lõpevad, kleebitakse pilt plakatil üle punase teavitava infosildiga. Nii on see ikka olnud. Antud juhtumi puhul oli klienti huvitanud telefon suure tõenäosusega just äsja lõppenud,? selgitas Gorstov.

Liitumisega tasuta telefoni saada soovijatel soovitab Tele2 kiirustada, sest kiirematele on parem valik. Kampaania, mille käigus saab konkreetse teenuspaketiga liituja valida 16 mudeli seast tasuta telefoni, kestab Tele2-l seni, kuni kaupa jätkub.

Samsungi, Siemensi, Motorola või Nokia telefoni pakub liitumisel tasuta ka Elisa, kuid lubatud mudelid võivad firma esindustes samuti otsa lõppenud olla.

Kampaania on Elisa suhtekorraldusjuhi Regina Salmu sõnul toonud firma poodidesse palju kliente.

Kui Siemensi kampaania telefon on otsa lõppenud, pakub Elisa näiteks mõnda teist Siemensi telefoni tasuta.

Hetkel kuum