8 aprill 2005

Raudteel puhkes taas sõda

Spacecom ajas täna ennelõunal Maardus oma veduri teele ette ja ei lase Eesti Raudteel toornaftat täis vaguneid terminali vedada.

?Praegu pannakse asju jõuga paika,? ütles Eesti Raudtee arendusdirektor Raivo Vare. ?Käitumise kaudu kehtestamine, vot mis see on.?

Vare sõnul olla Trendgate nimelise terminali juhid öelnud, et nemad tahavad, et Spacecom veaks vagunid ette. Lepingu järgi veab aga toornaftat täis vagunid terminali Eesti Raudtee. ?Me ütlesime, et okei, aga meil on leping,? ütles Vare.

Vare sõnul on sellised jõuvõtted Spacecomi puhul tavalised. ?Ükskord nad otsustasid, et lihtsalt ei maksa meile nii palju kui lepingus ette nähtud ja nüüd me veamegi nende asju peaaegu tasuta,? ütles Vare. ?Ja ükskord tahtsid nad samamoodi meie kaupa Muugale vedama hakata, siis see neil küll ei õnnestunud.?

Hetk tagasi (kell 13.30) teatas Eesti Raudtee, et Spacecom oli oma veduri siiski jaamast veidi terminali poole liigutanud, sest nad olid blokeerinud ka teiste klientide haruteed, mistõttu oli häiritud teiste klientide varustamine. Eesti Raudtee praegu veel siiski Trendgate?i sõita ei saa.

Hetkel kuum