11. aprill 2005
Jaga lugu:

Kiirlaevade piletite hinnad võivad tõusta

Soome ajalehe Kauppalehti andmetel võivad osad laevakompaniid kütuse kallinemise tõttu kiirlaevade piletite hindu tõsta

Kauppalehti kirjutab tänases lehes, et laevafirmad võivad seoses kütuse kallinemisega lisada kiirlaeva pileti hinnale kütusemaksu.

Nordic Jetline`i avalike suhete juht Malle Kolnes rääkis, et praegu hinnatõusu suhtes mingeid otsuseid langetatud pole, kuid et firma jälgib kütuseturu olukorda. 'Kas ja kui palju hinnad tõusevad, see küsimus on hetkel kaalumisel,' ütles Kolnes. Kui palju hinnad teoreetiliselt tõusta võiksid Kolnes öelda ei osanud.Silja Line juhatuse esimees Meelis Laido ei osanud hinnatõusu kommenteerida, kuid ütles, et juhatus hinnatõusu suhtes mingeid otsuseid teinud ei ole.

Autor: Gert D. Hankewitz

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas