Liis Kängsepp • 12 aprill 2005

Laanet lahkus politseiteenistusest

Lääne politseiprefekt Kalle Laanet esitas eile lahkumisavalduse. Laanetist saab uues valitsuses siseminister.

?Kalle Laanet andis suure panuse politsei arendamisse olles üks prefektuuride liitmise võtmeisikuid,? ütles politseidirektor Priit Männik. ?Tänan teda kogu Eesti politsei nimel tehtu eest ning usun, et kogu siseministeeriumi haldusala arendamisel on ta sama võimekas.?

Kalle Laanet töötas Lääne politseiprefektuuri prefektina alates 1. jaanuarist 2004. 2002-2003 aastani töötas Laanet Tallinna politseiprefektuuri politseiprefektina, 1995-2002. aastal Saare politseiprefektuuri politseiprefektina. 1993-1995. aastani töötas Laanet keskkriminaalpolitsei organiseeritud kuritegevuse tõkestamise talituses ja varavastaste kuritegude osakonnas. Tööd politseis alustas Laanet 1988. aastal töötades erinevatel ametikohtadel Saaremaa politseis.

Kalle Laanet on lõpetanud 2001. aastal Concordia Rahvusvahelise Ülikooli õiguse erialal, 1988. aastal lõpetas ta Tallinna Miilitsakooli, 1983. aastal Tallinna Spordiinternaatkooli ja 1979. aastal Orissaare Keskkooli.

Lääne Politseiprefektuuri prefekti ülesandeid täidab alates tänasest kuni uue prefekti määramiseni Lääne prefektuuri korrakaitseosakonna politseidirektor Joosep Kaasik.

Hetkel kuum