22. aprill 2005 kell 13:07

Eesti Loto tühistas eilse Bingo loto loosimise

Eesti Loto tühistas eilse Bingo Loto loosimise, kuna lotomasinasse oli pandud mittetäielik pallikomplekt, teatas Eesti Loto.

Järelkontrolli käigus selgus, et loosimiskomisjoni liikme lohakuse tõttu sisestati 21.aprillil 2005 Bingo Loto loosimisel lotomasinasse mittetäielik pallikomplekt. Loosimisprotseduuri rikkudes lisati puuduvad pallid loosimise käigus. Selline juhus on esmakordne Eesti Loto 34 aastases ajaloos.

Juhtunu tagajärjel ei selgunud ühtegi võitjat nurkade- ja diagonaalidemängus. Seetõttu tühistab Eesti Loto nimetatud loosimise tulemused. Sellele loosimisele ostetud piletite vahel korraldatakse uus loosimine 28.04.05 koos loosimisega nr 483.

Juhtumi üksikasju uuritakse ning eksimuse läbilasknud komisjoni liikmed on loosimiskomisjonist välja arvatud.

Hetkel kuum