22 aprill 2005

Nooruk mõlkis kättemaksuks politseiautot

Täna hommikul avastas politseipatrull, et öösel on Sauel politseimaja ees sisse sõidetud politseiautole Opel Astra.

Avariikohalt põgenenud autojuht peeti kinni täna pealelõunal oma elukohast koos avariitunnustega sõiduautoga Vaz 2101. Noormehe enda selgituste kohaselt rihtis ta politseiautot kättemaksuks talle varem määratud liiklusrikkumise eest.

Põhja Prefektuuri Lääne-Harju politseiosakonna korrakaitse ülemkomissari Tarvo Kulli sõnul teist sellist juhtumit tema praktikas ei meenu. 'Inimene peab ju mõistma, et kui politsei karistuse määrab, siis on see asja eest. Olgu selleks kahju tekitamine või oma tegevusega kaasinimestele ohu tekitamine. Seega, kui keegi on seaduste vastu patustanud, siis saab selles süüdistada vaid iseend.'

Liiklusõnnetuse põhjustamise ja avariikohalt põgenemise eest ootab 17-aastast õigusrikkujat kuni 18 000 kroonine rahatrahv.

Hetkel kuum