Tele2 langetab Pereliini omavahelise kõneminuti hinna 99 sendini

Tele2 langetab homsest Pereliini omavaheliste kõnede minutihinna 99 sendini, senise 1.50 krooni asemel.

99 sendi eest minutis saavad ühe pere Pereliini alla koondunud liikmed rääkida omavahel ööpäevaringselt, teatas ettevõte.

Tele2 turundusdirektori Kristjan Seema sõnul on pereliini omavaheline kõneminut enam kui 20% soodsam konkurentide sarnaste toodete minutihinnast ning kuutasu kõige madalam. 'Soovime omavaheliste kõnede hinnalangusega rõõmustada olemasolevaid kliente. Täiendav hinnalangetus toob kindlasti Pereliini kasutajateks ka uusi peresid, kes soovivad kulutusi mobiilsidele vähendada,? kommenteeris Seema hinnalangust.

Lisaks pakub Pereliin võitu kuutasult - ühine kuumaks terve pere peale on 65 krooni. Pereliini alla saab kuuluda kuni 10 ühe pere Tele2 Dynamo paketi kasutajat. Pereliiniga liitumine ning lisaliitumiste sõlmimine on Tele2 Dynamo paketi kasutajatele tasuta.

Tele2 Eesti AS kuulub üleeuroopalisse Tele2 telekommunikatsiooniettevõtete kontserni, mis pakub teenuseid ligi 28 miljonile inimesele 24 riigis. Tele2 kontsern osutab Eestis mobiiltelefoni-, telefoni- ja internetiteenuseid ning tarkvaraarendust Trigger Software OÜ teostusel

Hetkel kuum