Epp Kiviaed : Lahkumisotsuse tegin juba selle aasta alguses

Täna räägib Epp Kiviaed Statoilist veel meie vormis, kuid selle nädala reede on senise juhi jaoks viimane tööpäev ettevõttes, kus ta on töötanud kümme aastat.

Järgneb intervjuu Epp Kiviaiaga:

<b>Millal teil viimane tööpäev on?</b>

Käesoleva nädala reede.

<b>Mis siis järgmise nädala alguses plaanis on?</b>

Võtan aega maha. Ole lubanud endale juba ammu, et kui ma sellisele otsusele jõuan, siis tahaksin kahe töö vahel teha veidi mõtlemisaega . Ei tõtta kohe uuele ametile.

<b>Mis tundega Statoilist ära lähete?</b>

Tundega, et see aeg on olnud äärmiselt huvitav ja rikastav minu elus. 10 aastat suures rahvusvahelises kontsernis on loomulikult olnud suur osa minu elus, kuid samas tuleb teha ka selliseid isiklikke otsuseid, et mis edasi saab. Sellise otsuseni ma jõudsin käesoleva aasta algul.

<b>Kas lahkumine oli seotud mingi konkreetse tööga või pakkumisega? Millisega?</b>

Ei. See on otseselt seotud sellega, et ma tahan leida uut rada oma isiklikus elus. Täiesti isiklikul plaanil tehtud otsus.

<b>Aga mida siis plaanis edasi teha on?</b>

Mul ei praegu midagi konkreetset öelda. Mul on igasuguseid mõtteid ja ideid, aga need pole veel küpsed avaldamiseks. Neid on liiga mitu ja mõtted on liiga toored.

<b>Jääte ikka Eestisse?</b>

Jah ja eks mingil määral on minu otsus ka seotud sellega, et ma tahan Eestisse jääda. Loomulikult varem või hiljem iga inimene tahab midagi muud teha ja kontsernis edasi olla, see tähendanuks, et pean vähemalt mõneks ajaks Eestist ära minema. Minu isiklik soov on praegu Eestisse jääda. Tulin siia 14 aastat tagasi ja tunnen, et ei ole selle etapiga oma elust veel valmis.

<b>Kardate ka järgmise nädala algust, kui enam Statoili tööle ei pea minema?</b>

Ei? ma ei karda. Endal on see otsus nii pikaajaline. Loomulikult saab olema kummaline, aga ei karda ma midagi. Mida ma peaks kartma? Mul on niivõrd palju tegemisi kohe esmaspäevast, et ma ei jõua selle peale mõelda. Muidugi on väike selline nostalgiline mõte, et üks etapp elus on ikkagi möödas, aga uued on tulemas. See pole selline üle-öö asi, see on nii pikalt selge olnud, et ei mõtlegi enam sellele iga päev. Eks see tunne võibolla tuleb, aga ehk küsite seda siis järgmisel esmaspäeval.

<b>Kuidas kirjeldaksite Statoili praegust seisu?</b>

Väga stabiilses seisus on. Stabiilne on meie turu positsioon ja kasvame pidevalt koos turuga. Täielikult stabiilne organisatsioon ja ettevõte.

<b>Bensiini hinda jälgite ikka edaspidi ka?</b>

Kindlasti ja kindlasti jään truuks Statoili kliendiks.

Hetkel kuum