Andres Kärssin • 11. mai 2005 kell 14:36

Clear Channel: tegime Tallinna kesklinna reklaampinnakonkursil parima pakkumise

Välimeedia ettevõtte Clear Channeli teatel osutusid tema tehtud pakkumised Tallinna kesklinna välimeediapindade konkursil parimateks.

Clear Channel teatas, et täna esitasid välimeediafirmad konkursile oma lõplikud pakkumised. Konkurss hõlmas kahte paketti, esimesse kuulus 38 piilari ja 9 kultuurireklaami asukohta ja teise 38 piilari asukohta Tallinna kesklinnas.

Pakkumiste avamisel selgus, et parima rendipakkumise mõlema paketi osas on teinud Clear Channel Estonia OÜ. Avamisele ja parima väljaselgitamisele järgneb kesklinna vanema poolne konkursi võitja välja kuulutamine nädala jooksul.

'Kuna tegemist on meie endiste asukohtadega, siis konkursi võitmine kindlustab Clear Channelile 76 piilari asukoha Tallinna kesklinnas järgnevaks kaheks aastaks,? ütles Clear Channeli tegevdirektor Indrek Tappo.

Clear Channeli teatel on koos Tallinnaga on ettevõttel Eestis 245 piilarit.

Tallinna kesklinna valituse teatel avaldatakse konkursi tulemused pärast kinnitamist.

Clear Channel on maailma juhtiv välimeedia ettevõte, mis tegutseb enam kui 50 riigis viiel kontinendil. Clear Channel Outdoor opereerib 800 000 suurtahvlit, tänavafurnituuri elementi, transpordi ja müügikoha reklaamikandjat, mis jõuavad iga nädal enam kui 500 miljoni inimeseni.

Hetkel kuum