13 mai 2005

Mark Soosaar hoidub partilisest määratlusest

Riigikogu liige Mark Soosaar ei rutta ennast ühegi erakonnaga siduma, kuigi toetab parlamendis hääletades sotsiaaldemokraate, kirjutab Eesti Päevaleht Online

'Mina, kes ma olen vabas Eestis olnud kahes erakonnas, Sotsiaaldemokraatlikus ja Keskerakonnas, olen muutunud vägagi ettevaatlikuks mõne uue erakonnaga ühinemiseks,' ütles praegu 'aknaalune' Soosaar Pärnu Postimehele.

'Mulle on sümpaatsed sotsiaaldemokraatlikud vaated, aga ma ei kavatse lähemal ajal sellegi erakonnaga ühineda,' lausus Soosaar ja lisas, et valimiseelses melus püüavad hingi ja annava tühjasid lubadusi. 'Selles osas Sotsiaaldemokraatlik Erakond ei erine oluliselt teistest.'

Kohalikel valimistel kandideerib Soosaar enda kinnitusel ilmselt mõnes valimisliidus.

Autor: Gert D. Hankewitz

Hetkel kuum