EPL: Teletorni tuleb konverentsikeskus

OÜ Eesti Konverentsikeskuse juhatuse esimehe Urmas Kõivu sõnul rajab ettevõte koostöös ASiga Levira Tallinna teletorni konverentsi- ning koolituskeskuse.

?Teletorni on kavas ehitada konverentsi- ja koolituskeskus, kus oleks ühendatud mitu head asja. Esiteks on teletorni puhul tegu hoonega, mis on ka turismiobjektina atraktiivne. Kohalikele ettevõtetele ning koolitusfirmadele oleks konverentsikeskuse puhul plussiks see, et teletorni juures ei ole parkimisprobleemi nagu Tallinna kesklinnas,? selgitas Kõiv Eesti Päevalehele kahe ettevõtte koostööplaane.

Tema sõnul tuleks konverentsikeskus väike ning hubane, mille suur saal mahutaks 150 inimest ning väiksem saal 30 inimest. Seejuures oleks konverentside korraldamine suunatud eeskätt välismaalastele, kes saaksid teletornist nautida ka vaadet Tallinnale.

Plaani kohaselt ehitatakse konverentsikeskus teletorni teisele korrusele. Kuna ruumid kuuluvad ASile Levira, kannaks viimane väljaehitamise kulutused.

Levira juht Mart Einpalu ei soovinud veel eile investeeringu suurust avalikustada. Küll aga tunnistas, et teletorni tühjalt seisvatele ruumidele on ettevõte juba mõnda aega sobivat rakendust otsinud.

?Teletorni ning botaanikaaia piirkond on arenema hakanud. Siia kerkivad uued elurajoonid ning väiksemad hotellid ja motellid. Elukeskkond muutub ning miks mitte mõelda sellele, kuidas teletorni ümbrust paremini kasutada. Oleme koostööks avatud,? lausus Einpalu.

Hetkel kuum