27. mai 2005 kell 7:47

Börsikommentaar: täna avaldatakse ASi Tallinna Vesi avaliku esmaemissiooni tulemused

Täna on tähelepanu keskmeks ASi Tallinna Vesi aktsia, sest hiljemalt kella 11ks avalikustatakse aktsiate avaliku esmaemissiooni pakkumise tulemused.

Kuna aktsiaturul osalevate tähelepanu keskmes on Tallinna Vesi, siis usun, et börsil on kauplemine väheaktiivne. Erandiks on ilmselt Norma aktsia, mis peaks täna ja järgnevatel päevadel liikuma tagasi välisinvestorite kätte.

Täna langeb ka Norma <GR#EE.NORMA> aktsia hind viie krooni võrra, sest tänased aktsionärid enam eelmise aasta majandustulemuste eest dividende ei saa ning ettevõte maksab omanikutulu viis krooni aktsia kohta.

Täna kaubeldakse viimast päeva Eesti Telekomi <GR#EE.ETL> dividendiõiguslike aktsiatega, s.t. et suurt käivet võib oodata ka selle aktsiaga kauplemisel.

Hetkel kuum