Peeter Raidla • 9. juuni 2005 kell 12:05

Jalgpall: Dmitri Kruglov siirdub Moskva Lokomotivi

FC Levadia ja Moskva Lokomotiv sõlmisid lepingu, mille kohaselt omandab Lokomotiv alates 1. juulist Levadia jalgpalluri Dmitri Kruglovi mängijaõigused.

21-aastase mängija üleminekusumma on konfidentsiaalne, kirjutas Sportnet. Kruglovist sai eile, 8. juunil toimunud Eesti ja Portugali vahelise MM-i valikmängu järel 10-kordne Eesti internatsionaal. Vasakäär debüteeris Eesti koondises 12. oktoobril 2004 Riias peetud MM-i valikmängus Läti vastu.

Moskva Lokomotiv on kahekordne Venemaa meister aastatel 2002 ja 2004, samuti neljakordne karikavõitja ning kahekordne NSV Liidu karikavõitja. Lokomotiv on seni osalenud kolmel korral UEFA Meistrite liiga alagrupiturniiril. Hooajal 2005/2006 osaleb Lokomotiv UEFA Meistrite liiga valikringis.

Hetkel kuum