17 juuni 2005

BIG avab Ida-Virumaal oma kolmanda esinduse

Täna avab AS Balti Investeeringute Grupp (BIG) oma esinduse Jõhvis kaubanduskeskuses Tsentraal, teatas ettevõte.

Jõhvi esindus on BIG-il Virumaal juba kolmas. ?Nii Rakvere kui ka Narva esinduste avamine on end väga hästi õigustanud,? kommenteeris uue esinduse avamist BIG-i juhatuse esimees Targo Raus. ?Virumaa laenud kokku moodustavad täna 19% kogu laenuportfelli mahust, kuid kui vaadata BIG-i kliendiportfelli, siis üle 27% meie klientidest arvust on kasutanud just Virumaa esinduste teenust,? täpsustas Raus.

2005. aastal jätkab BIG 2004. aastal võetud aktiivse müügivõrgu laiendamise strateegiat. Möödunud aastal avas BIG esindused Tallinnas Lasnamäe Centrumis, Ülemiste Keskuses ning Narvas Narva Centrumis, käesoleval aastal plaanib BIG lisaks eile avatud Viljandi esindusele ja täna avatavale Jõhvi esindusele laieneda veel kahte Eestimaa punkti.

AS Balti Investeeringute Grupp on pankade ja liisingfirmade järel Baltimaade suurim laenuandja eraisikutele. Ettevõtte kasvu ja edukuse on taganud paindlikud laenutooted ja -tingimused nii era- kui ka äriklientidele.

Hetkel kuum