7 juuli 2005

Maksifoto: meie veebi turvalisusega on kõik korras

AS Maksifoto juhataja Mati Roosalu kinnitas, et nende ettevõtte veebilahendus on Maksifoto klientidele turvaline.

'Maksifoto on usaldanud oma veebi haldamise Aspit.comile ning kõik turvalisusega seotud probleemid kuuluvad haldaja vastutusvaldkonda,? sõnas Roosalu. ?Usaldame valitud haldajat ja teame, et kõik esinenud vead on parandatud ning loodame, et ka tulevikus leitavad vead parandatakse kiirelt.

Roosalu märkis, et neil ei ole olnud mingit põhjust kahelda Aspit.comi professionaalsuses. ?Seega me ei soovit antud probleemi täpsustada,? lisas ta PHP.ee internetifoorumis sõna võtnud veebipragrammeerijate tähelepanekute kohta.

?Mina isiklikult arvan aga, et igas veebis leitakse turvaauke, isegi hanza.netis on leitud. See, et sellistest sündmustest tahetakse lugejaid teavitada, on eelkõige märk kätte jõudnud hapukurgihooajast,? sõnas Roosalu.

Hetkel kuum