14 juuli 2005

Haabersti linnaosa saab kaks uut spordiplatsi

Tallinna Haabersti linnaosa saab lähipäevil kaks uut spordiplatsi: homme avatakse jalgpalliplats ning esmaspäeval korvpalliväljak.

Haabersti linnaosavalitsuse teatel avatakse koostöös spordi- ja noorsooametiga esmaspäeval Õismäel, Paldiski mnt. ääres asuvate korrusmajade juures uhiuus korvpalliväljak.

Kuna esialgu ei kuulunud korvpalliplatsi planeeringusse pingid, siis need tuleb Haabersti linnaosavalitsuses täiesti iseseisvalt juurde komplekteerida. Linnaosa vanema asetäitja Toivo Moorasti sõnul on plaanis korvpalliväljaku äärde paigaldada neli pinki.

Homme avatakse samuti vastrajatud jalgpalliplats Astangul. Väljak on kaetud standarditele vastava tehismuruga, samuti on mänguala piiratud aiaga. Haabersti linnaosa vanema Kalle Klandorfi sõnul jätkab linnaosa spordiväljakute ehitamist ja renoveerimist. 'On äärmiselt oluline, et lastele oleksid linna poolt tagatud sportliku ajaviitmise võimalused,' põhjendas Klandorf taoliste sportimisväljakute rajamist. Edaspidi soovitakse linnaosa poolt väljakutel korraldada ka treeninguid.

Hetkel kuum