21 juuli 2005

LHV alustab East Capitali fondide vahendamist

Investeerimispank Lõhmus, Haavel Viisemann (LHV) teatas, et alustas Rootsi varahaldusfirma East Capitali investeerimisfondide pakkumist.

East Capital on juhtiv fondivalitseja Ida-Euroopa turul ning pakkunud viimastel aastatel siin regioonis parimaid tootlusi. East Capital on Ida-Euroopa turgudel väga tugevalt esindatud, lisaks pikaajalisele kogemusele külastatakse ka tihti ettevõtteid, kuhu raha paigutatakse.

East Capital juhib nelja investeerimisfondi - East Capital Eastern European Fund (viimase aasta tootlus +57.3%), East Capital Balkan Fund (viimase aasta tootlus +39.8%), East Capital Baltic Fund (viimase aasta tootlus +57.4%) ja East Capital Russian Fund (viimase aasta tootlus +41.8%).

Fondide sisenemistasu on 100 eek + 2,5%, aastane haldustasu on samuti 2.5%, väljumistasu puudub.

Täpsem info fondide kohta LHV fondide <#lehel=https://www.lhv.ee/funds/info_group.cfm?group=2>

Hetkel kuum