27. juuli 2005 kell 12:06

Kalleim kahetoaline korter Kadriorus maksab 4,4 miljonit

Kalleim kinnisvaraportaali City24 vahendusel müügis olev kahetoaline korter Kadriorus maksab 4,4 miljonit krooni.

Renoveeritud puitmajas asuva kahetoalise korteri üldpind on 137 ruutmeetrit. Tähelepanu äratab stiililt maja üldilmega kokku sobiv siseviimistlus, olemas on gaasiküte, elektri- ja aurusaunad, rõdu, kelder ning maa-alune garaazh. Müüja reklaamib eluaset kui suurepärase asukoha ning luksusliku vaatega korterit. ?Terrassilt ainulaadne vaade Kadrioru pargile,? lisab kuulutuses Vaim ja Vara OÜ maakler Ragne Sinikas.

Üle 4 miljoni krooni maksavad ka mitmed teised Tallinna korterid nii kesklinnas, selle läheduses kui ka vanalinnas. Kalleim Lasnamäe merevaatega korter maksab näiteks ligi 7,2 miljonit krooni. See sanitaarremonti vajav 3toaline eluase asub Paekaare tänaval, 9korruselise maja 8. korrusel.

Kalleim hetkel müügis olev vanalinna korter, mis asub Toompeal, maksab 9 miljonit krooni. Selle 191 ruutmeetrise korteri elutoast avaneb vaade Nevski katedraalile. Läbi kahe korruse paikneva korteri ühest teisest aknast võib lasta silmadel puhata, vaadeldes siseõue rajatud ja munakivide keskelt valgustatud purskkaevu.

Hetkel kuum