Peeter Raidla • 28. juuli 2005 kell 9:07

SEB Ühispanga Elukindlustus kogus poole aastaga üle 141 mln kr makseid

SEB Ühispanga Elukindlustus kogus tänavu esimesel poolaastal üle 141 miljoni krooni kindlustusmakseid, teatas ettevõte.

SEB Ühispanga Elukindlustus kogus käesoleva aasta esimese kuue kuuga 141,4 miljonit krooni kindlustusmakseid, võrrelduna 2004. aasta sama perioodiga on maksete maht kasvanud ligikaudu 48%. SEB Ühispanga Elukindlustus on suuruselt teine elukindlustusselts Eestis.

Esimesel poolaastal sõlmis SEB Ühispanga Elukindlustus 4070 uut kindlustuslepingut. Kolmanda samba pensionikindlustuse lepinguid sõlmiti seltsis 1804, s.o 38% kõigist Eesti elukindlustusturul sõlmitud kolmanda samba toodetest (4715).

SEB Ühispanga Elukindlustuse kliendivarade maht kasvas kuue kuuga 128 miljoni krooni võrra. Kindlustusseltsi kliendivarade maht on juuni lõpu seisuga kokku 528 miljonit krooni, sealhulgas moodustas kolmanda samba pensionivarade maht sellest 176 miljonit krooni.

Hüvitisi väljastas selts poolaasta jooksul 14,5 miljonit krooni.

AS SEB Ühispanga Elukindlustus on SEB Gruppi kuuluva SEB Eesti Ühispanga tütarettevõte. SEB Grupp on Põhja-Euroopa finantsgrupp äriklientidele, institutsioonidele ja eraisikutele, mis omab 670 harukontorit Rootsis, Saksamaal, Balti riikides ja Poolas. SEB-l on enam kui 5 miljonit klienti, kellest 1,9 on internetipanga kliendid. Grupp on esindatud 20 riigis üle maailma ning töötajate arv on ligi 20 000.

Hetkel kuum