9. august 2005 kell 14:14

Andres Kivistik alustas tööd Säästumarketi juhina

Säästumarketite kaupluseketi direktorina asus tööle kütusefirma Hydro Texaco senine tegevjuht Andres Kivistik, teatas Rimi Eesti Food.

Säästumarketite direktori Andres Kivistik kommenteeris, et on saanud kütuseäris hea kogemuse jaemüügi korralduse alal. ?Selge on see, et Säästumarket jätkab hard-discounteri tüüpi kaupluseketina, mis tähendab kvaliteetse kauba pakkumist turu soodsaima hinnaga,? ütles Kivistik. ?Kuulumine suurde rahvusvahelisse kontserni annab meile võimaluse suurendada sortimendis ülisoodsa hinnaga private label ehk meie oma kaubamärki kandvate toodete osakaalu.?

Kivistik on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli haldusjuhtimise ja automaatika erialad ning täiendanud end mitmetel juhtimise ja meeskonnatöö koolitustel. Hydro Tecacos alustas ta müügijuhina, tõustes müügidirektoriks ning 2002. aastal ettevõtte tegevjuhiks.

Abielus ja kaht last kasvatava Andres Kivistiku hobideks on sukeldumine, ratsutamine, tennis, kulinaaria ja veinid.

Kolmes Balti riigis opereerib Rimi Baltic hetkel 164 kauplust, sealhulgas 21 hüpermarketit, 68 supermarketit ja 75 hard discounterit. Kett annab tööd rohkem kui 8000 inimesele. Eestis on Rimi Balticul kokku 7 hüpermarketit, 6 supermarketit, 47 Säästumarketit ning üks Supernetto cash carry.

Hetkel kuum