Krista Taim • 2 september 2005

Tallink kinnitas Riia-Stockholm liini avamisplaane

Tallink Grupi teatel on ettevõtte valmis avama Riia- Stockholmi laevaliini 2006 aasta jaanuaris, kui jõuab tingimustes kokkuleppele Riia sadamaga.

Tallinki finantsdirektori Janek Stalmeisteri sõnul on eilne Läti majandusministri Ainars Slesersi vastavasisuline avaldus korrektne ja Tallink teeb liini avamise nimel tööd. 'Kui sadamas saadakse pooltele sobiv leping, siis liin tuleb. Läti ametivõimud on liini avamise suhtes näidanud suurt poolehoidu, mis on ka igati mõistetav, kuna Tallink tooks liinile uues kvaliteedis laevad. Suuremad ja mugavamad laevad avardavad inimeste reisimisvõimalusi ja toovad ilusasse Riia linna täiendavaid külalisi,' ütles

Stalmeister.

Tallink Grupp on Läänemere piirkonna juhtivaid laevafirmasid, ettevõte opereerib 12 laevaga kolmel erineval liinil. 2006 aasta kevadel toob Tallink Romantika ja Victoria I kõrvale kolmanda uue suure reisilaeva.

Hetkel kuum