7 september 2005

Medicover Eesti poolaasta käive kasvas 17 protsenti

Tervishoiuteenuste pakkuja AS Medicover Eesti poolaasta käive kasvas võrreldes mulluse tulemusega 17 protsenti, ulatudes 14 miljoni kroonini, teatas ettevõte.

AS Medicover Eesti juhatuse esimehe Tõnu Velti sõnul toimus suurim käibekasv ettevõtte Tallinna keskustes, kus müügikäive suurenes võrreldes möödunud aastaga 26 protsenti. Tallinna kliiniku osatähtsus kogu ettevõtte tulemustest moodustab 60,5 protsenti. ?Ettevõtte areng on seni olnud stabiilne, positiivsetest prognoosidest isegi pidevalt sammu võrra ees?, kommenteeris Velt.

AS Medicover Eesti esimese poolaasta kasum oli 2,2 miljonit krooni, möödunud aastal samal ajaperioodil oli vastav tulem 1,3 miljonit krooni.

AS Medicover Eesti on üle Eesti kompleksset tervishoiuteenust pakkuv ettevõte, mis on tegutsenud alates 1996. aastast. Medicoveri tervisehoiukeskused on avatud Tallinna kesklinnas ja Mustamäel, Tartus, Pärnus, Põlvas ning Võrus. Kokku töötab AS-is Medicover Eesti üle 100 töötaja, arsti, meditsiiniõe ja töökeskkonna inseneri. Tervishoiufirmal on ka kaks spetsiaalvarustusega uuringutebussi, mis võimaldavad tervisekontrolle korraldada ettevõttes kohapeal.

Hetkel kuum