ÄP fototoimetus • 27. september 2005 kell 22:00

Ilmus logistika võtmeisikute teatmik

Äripäeva Kirjastusel ilmus ?Eesti majanduse leksikoni? sarja 12. raamat, mis kaardistab logistika võtmeisikuid.

Leksikon ?Logistika 1971 võtmeisikut? annab ülevaate, kes Eestis logistika valdkonnale näo annavad. Ära on toodud logistika, transpordi, ekspedeerimise, laonduse ja tollinduse olulisemad isikud. Samuti erialaühenduste võtmeisikud ning vastavate erialade õppejõud.

Raamat annab ülevaate, kes nad on, mida teevad ja kuidas nendega kontakti leida. Lisaks on paljude isikute puhul kirjas ka nende isikuandmed, haridus, info nende hobide ning avalikus elus osalemise kohta. Firmajuhtide puhul on enamasti kirjas ka nende esindatava ettevõtte majandusnäitajad. Leksikonis olevad andmed on kogutud ja kontrollitud 2005. aasta kevadel. q

Autor: ÄP

Hetkel kuum