Liivi Tamm • 27. september 2005 kell 22:00

Soome sisustusmessil palju nupukaid ideid

Habitare sisustusmess rõõmustas külalisi sadade eksponentidega, igaüks neist just seda kõige uuemat ja iseloomulikumat külalistega jagamas. Kuus messihalli jagunesid teemade kaupa, oma osa said nii vannitoa- ja saunasisustuse otsijad kui ka lastetoa sisustajad.

Messihallis ringi jalutades tundus justkui, et oleme sattunud Eestisse ? üle lahe sõidu oli ette võtnud nii palju uudishimulikke, et tuttava keele kõla võis kohalikust vast rohkemgi kuulda. Eestlasest uudistaja sai lisaks infole uute trendide ja tootjate kohta targemaks ka leidlike sisustusnippide osas.

Objektiivi ette sattus rohkem, kui mitmelegi leheküljele mahuks: klaasist valamud vanal õmblusmasina jalal, lusikatest koosnev köögilamp, otse kuuekümnendatest disainiidee napsanud raadio- ja kõlaridisain, laeva illuminaatoreid meenutavad sauna- ja ukseaknad, kümned eripärased toolidisainid, üks mugavam kui teine.

Hetkel kuum