• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ÄL: Eesti firma Sebe tahab Soomes busse ehitada

  Eesti bussifirma Sebe tahab Soomes üles osta tegutseva bussifirma ja töökoja.

  Kui otsingud kujunevad tulemusrikkaks, saadab firma Soome busse remontima kaksteist eestlast. Samuti võib Sebe Soomes konkureerida liinivedude lepingutele. Ka sellel juhul keeraks Soome teedel vuravates bussides rooli Eesti mehed, kirjutab Ärileht.
  Põhjanaabritele bussiremondi teenuse osutamine ei ole iseenesest firma jaoks uus väljakutse. Hetkel tegutseb Sebe sildi all Eesti eri piirkondades kokku viis remonditöökoda, kust ka välismaistele klientidele teenust müüakse.
  Kui täna on Sebe töökojas võimalik vana buss korda teha, siis tulevikus loodab firma, et on valmis uue bussi peaaegu algusest lõpuni ise valmis ehitama. Kõik, mis selleks vaja, on vaid tehasest ostetud alusvanker, mille peale bussi kere võiks üles ehitada.
  Planeeritud remonditööd väljastpoolt Eestist pärit klientidele moodustavad praegu kogu Sebe käibest umbes 12% ehk üle 30 miljoni krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Kinnisvaraarendaja: oleks tore, kui palgad kasvaksid veelgi kiiremini
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.