• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Microsoft lisab Office-le PDF-formaadi toe

  Microsofti sõnul on PDFi ehk portatiivse dokumendiformaadi loomise võimalus nõutuim kõigist täiendustest, mida Office kasutajad näha sooviksid.
  PDF võimaldab dokumente salvestada kujul, mis ei sõltu erinevate arvutite ja tarkvara seadetest ning tagab seega dokumendi ühesuguse väljanägemise kõikides kasutuskohtades.
  Microsofti Office suurimaks konkurendiks kujunenud vabavaraline Openoffice.org lubab ühe nupuvajutusega PDF-formaati salvestada juba paar aastat. Sama võimalust pakuvad ka Coreli WordPerfect Office ja Microsofti enda Office Mac OS-ile mõeldud versioon.
  Paljudele iseenesestmõistetavaks saanud funktsiooni lisamine alles nüüd on põhjustanud uut kriitikat Microsofti pihta, kes väidetavalt hoidub avatud failiformaatide toetamisest, lootes niimoodi kasutajaid oma toodetest sõltuvusse seada.
  Microsoft on näiteks teatanud, et ei kavatse toetada avatud standardil põhinevat OpenDocument failiformaati, mille kasutuselevõttu ametliku standardina on pooldanud nii Euroopa Liit kui mitmete riikide valitsused.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Raadiohommikus: kelle seast valitakse aasta silmapaistvaim ettevõtja?
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.