Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Favor Off Road II etapp

  Eeloleval laupäeval, 8. oktoobril toimub Saku-Männiku tankodroomil Baltimaade suurima kestvuskrossi Favor Off Road II etapp, mis on ühtlasi ka Eesti meistrivõistluste viies etapp.
  Võistluspäeval antakse esimene start kell 11 hommikul. Rajale lähevad siis võistlejad ja masinad järgmistes klassides: Maleko külgvankritega mootorrattad, Coffee In quadracerid ja ATM& Transbest standart ATV. Raja pikkus on ca 5?8 km pikk, võistlus kestab tund aega.
  Päeva teine start on kell 13.30, kui korraga lastakse rajale seitsme erineva soolomasinaklassi võistlejad: juuniorid NGK 80 cc, Tallmac 125 cc, Karjala 4-takti, HRX 500 cc, Fire Starter harrastajad kuni 35. eluaastani, Veidec-klassi harrastajad üle 35. eluaasta ja veteranid üle 50. eluaasta. Võistlejad on rajal kaks tundi ning ringi pikkus on 10 km.
  Kuuendat aastat järjest ning kaks korda aastas toimuva Off Roadi esimene võistlus toimus 18. oktoobril 1998. Võistlus oli algselt mõeldud ?treeninguks? sõitjatele, kes plaanisid osaleda rahvusvaheliselt tuntud suurvõistlusel Gotland Grand National. Laialdane huvi sportlaste poolt muutis esialgse treeningu aga põnevaks võistluseks.
  Alates 2000. aastast kannab võistlus nime Favor Off Road. Iga aastaga on osalejate arv tähelepanuväärsel määral kasvanud. 2001. aastal oli stardis 201 võistlejat, 2002. aastal oli 222 võistlejat. 2005. aasta kevadel oli stardis üle 300 motosportlase.
  4. oktoobriks oli registreerunud võistlejaid Eestist, Lätist, Norrast ja Soomest. Võistlust korraldab ja viib läbi spordiklubi Favor Motosport.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Tõnu Mertsina: ekspordi väljavaade on kiiresti halvenemas
Euroala majandussektorite kindlustunne on viimastel kuudel kiiresti halvenenud ja ostujuhtide indeks näitab, et juulis liikus kogu euroala majandus langusesse, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Euroala majandussektorite kindlustunne on viimastel kuudel kiiresti halvenenud ja ostujuhtide indeks näitab, et juulis liikus kogu euroala majandus langusesse, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Tesla kaalub tehase loomist Kanadasse
Tesla teeb lobitööd Kanada provintsi Ontario valitsusega, et luua piirkonda uus kõrgelt arenenud tootmistehas, selgub täna meedias avaldatud dokumentidest.
Tesla teeb lobitööd Kanada provintsi Ontario valitsusega, et luua piirkonda uus kõrgelt arenenud tootmistehas, selgub täna meedias avaldatud dokumentidest.
Reaalajas börsiinfo
Konkurentsiameti uus juht: kinomonopol? Jah, see paistab JOKK
Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
Läti saab Rail Balticule sõjalise liikuvuse raha
Läti Rail Balticu projekt on seotud sõjalise liikuvuse rahastamisega veidi vähem kui 5 miljoni euro ulatuses, selgus riigi transpordiministeeriumi esmaspäeval allkirjastatud lepingust Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnainspektsiooniga (CINEA).
Läti Rail Balticu projekt on seotud sõjalise liikuvuse rahastamisega veidi vähem kui 5 miljoni euro ulatuses, selgus riigi transpordiministeeriumi esmaspäeval allkirjastatud lepingust Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnainspektsiooniga (CINEA).
Väike-Maarja suurim maja leidis ostja
Väike-Maarja vallavanemal Indrek Keskülal oli reedel põhjust rõõmustada, sest läbirääkimised õppekeskuse ostjaga olid edukad ja majale puhutakse varsti uus elu sisse.
Väike-Maarja vallavanemal Indrek Keskülal oli reedel põhjust rõõmustada, sest läbirääkimised õppekeskuse ostjaga olid edukad ja majale puhutakse varsti uus elu sisse.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.