6. oktoober 2005 kell 22:00

Keegi pole täiuslik

Selle duettide CDga tähistatakse Ray 75ndat sünniaastapäeva.

Seitse aastat tagasi soovis maestro uue generatsiooni lemmikutega koos laul­da ning plaadistada. Master-lintidel oli vaid tema osa ja mõni aeg enne surma palus ta õigetel inimestel projekt lõpuni viia. Mullune Genius Loves Company valmis teatavasti RC aktiivsel osalusel. Nüüd on puhtalt suhtumise asi, kui ehedaks keegi nn sõpradealbumit peab.

Gladys Knight, George Michael ja Chris Isaak suurmeistriga semud?

Ok, aga Laura Pausini? Leela James ja John Legend on soul?i suured tähed praegu ja ammune tutvus tundub uskumatu. Kellegi vokaalvõimed seetõttu aga ei kannata ja Charles ise on siin paremas vormis kui eelmisel analoogil. Rõõmsamas tujus samuti.

Mõni maailma nimekas produtsent jäi seekord kiituseta. See, mis sobis Whitney Houstonile 1980ndail, on Charles?i suurusjärgus sobimatu.

Vaata lisaks: www.rhino.com

Autor: Lennart Beat

Hetkel kuum