Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pärnu PM: Kaubasadama teel pole kasutusluba

  Vana-Pärnu kaubasadama juurdepääsuteel pole teel siiani kasutusluba ning seaduste kohaselt peaks seal liikluse sulgema.

  ?See pole võimalik, et sadamateel kasutusluba pole,? ei tahtnud Pärnu linnasekretär Tiina Roht aastaid kestnud ehituse lõpetamata jätmist uskuda. Tema sõnul ei tohiks ühtegi ehitist ilma kasutusloata kasutada, ja kui see tõesti nii on, peaks ehitusjärelevalve teenistus järelevalvet alustama, kirjutab Pärnu Postimees.
  Viimase tähtaja järgi pidanuks sadamatee valmis olema selle aasta 15. juuliks. Praegu on oktoobri algus, kuid objekti üleandmise-vastuvõtuakti pole ikka veel sõlmitud. Linnavalitsuse ehitusnõuniku Enno Tammekivi teatel saab seda teha siis, kui geodeesiateenistus on teed ehitusjärgselt mõõdistanud ja kontrollinud.
  Abilinnapea Raul Sarandi väitel ei tea linnavalitsus tänaseni, mida ta 22,5 miljoni krooni eest ostis. ?Kui palju veeti asfalti, millised on kalded ? seda kõike pole võimalik praegu tuvastada. Tehnilisele projektile oleks pidanud järgnema ehitusprojekt, ehitusluba on välja antud eeltööde tegemiseks,? kirjeldas ta paberimajanduses valitsevat segadust.
  Endine Pärnu linnapea Väino Hallikmägi on oma rolle sadamatee tehnilise projekti koostaja, ehitaja ja tellija esindajana oskuslikult vahetanud, jättes maha mitmeti tõlgendatavaid dokumente.
  Vana-Pärnu sadamatee tehnilise projekti koostas Hallikmägile kuuluv OÜ VPn Projektbüroo. Tehnilise projekti alusel välja kuulutatud riigihanke võitis Hallikmägile kuuluv AS Via Pont. Enamiku tee ehitamise ajast oli linnapea Hallikmägi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Mihkel Nestor: Saksa majandussurutis ei jäta Eestit puutumata
Euroala mootoriks ristitud Saksamaa majandus on hakanud puterdama. Sealsed hädad mõjutavad negatiivselt ka Eesti eksportijate väljavaadet, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädala kommentaaris.
Euroala mootoriks ristitud Saksamaa majandus on hakanud puterdama. Sealsed hädad mõjutavad negatiivselt ka Eesti eksportijate väljavaadet, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädala kommentaaris.
Börsiettevõtted, te ju oskate palju paremini
Kolmapäeval potsatas minu postkasti Modera börsiteade, mis ütles mulle suhteliselt vähe. Minu aeg ja tähelepanu oli kasutatud, kuid potentsiaalse investorina ootan enamat.
Kolmapäeval potsatas minu postkasti Modera börsiteade, mis ütles mulle suhteliselt vähe. Minu aeg ja tähelepanu oli kasutatud, kuid potentsiaalse investorina ootan enamat.
Reaalajas börsiinfo
Jaanus Vihand uuest juhikohast: minu jaoks võrdub A. le Coq Tarmo Noobiga
Veerand sajandit A. Le Coqi õlletehast vedanud Tarmo Noopilt võtab 1. septembrist teatepulga üle Jaanus Vihand, kes avas Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis ametivahetuse tagamaid.
Veerand sajandit A. Le Coqi õlletehast vedanud Tarmo Noopilt võtab 1. septembrist teatepulga üle Jaanus Vihand, kes avas Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis ametivahetuse tagamaid.
Vene kodanike sisenemist Eestisse piiratakse juba tuleval nädalal
Eile kiitis valitsus heaks sanktsiooni, millega piiratakse Venemaa kodanikele Eesti viisade väljastamist. Nüüd on teada, et Vene kodanikud ei saa üle piiri alates 18. augustist.
Eile kiitis valitsus heaks sanktsiooni, millega piiratakse Venemaa kodanikele Eesti viisade väljastamist. Nüüd on teada, et Vene kodanikud ei saa üle piiri alates 18. augustist.
Hälvikparkijatest tüdinenud nõuavad liiklusseaduse muutust
Linlased, kes on häiritud renditõukerataste lohakast parkimisest, mis takistab kaasliiklejaid ja tekitab tänavatel ohtlikke olukordi, on asunud koguma allkirju liiklusseaduse muudatuseks, et kaoses korda luua.
Linlased, kes on häiritud renditõukerataste lohakast parkimisest, mis takistab kaasliiklejaid ja tekitab tänavatel ohtlikke olukordi, on asunud koguma allkirju liiklusseaduse muudatuseks, et kaoses korda luua.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.