• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sakala: Viljandi internetimüügifirma asub Saksa turgu vallutama

  Viljandis tegutsev interneti teel mööblit müüv On24 läheb pärast poolteiseaastast edukat Soomes tegutsemist ka Euroopa suurimale, Saksamaa turule.

  On24 on oma Eestist saadavat käivet igal aastal kahekordistanud ja jõudnud juba viieprotsendilise turuosani kogu Eesti mööblimüügist. Eriti märkimisväärne on see number arvestades, et tavaliselt läheb kõigi internetifirmade vahel jagamisele vaid paar protsenti mingi jaekaubandusharu käibest, kirjutab Sakala.
  Kuigi On24 kaubamärgi all tegutsev osaühing Onshop prognoosib, et käibenumber suureneb Eestis sellel aastal tervelt 90 protsenti, on hoogsaim kasvuaeg siin möödas. Seetõttu läks ettevõte mullu kevadel Soome turule ja kavatseb hiljemalt aasta lõpul tegevust alustada Saksamaal.
  ?Nii Soomes kui Saksamaal leidub küll tavakauplusi, kellel on toetavad internetileheküljed, ja kataloogifirmasid, kes müüvad ka interneti teel, aga meiesuguseid, kes ainult internetis mööblit müüvad, on tegelikult üsna vähe. Soomes olime esimene selline firma, Saksamaal siiski juba on mõni,? rääkis Osaühingu Onshop juhatuse liige Arno Kütt.
  ?Meie peamisteks reklaamikanaliteks saavad Saksamaal Google ja Yahoo! otsingumootorid, kus diivanit või lauda otsivale inimesele näidatakse linke meie koduleheküljele. Soomes on see meetod väga hästi töötanud, Eestis Google kahjuks eriti ei toimi.?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.