Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ole kursis konverentside ja seminaridega ? november

  V teenindajate arenguseminar ?Letiteeninduse vead ja võlud?
  01.11Tallinna MatkamajasTeemad: Milline on letiteenindaja roll ja missioon, kuidas tulla toime raskete klientidega ning võtta neid kui enda arendajaid. Kuivõrd tuleb letiteenindajale kasuks paras annus näitlejameisterlikkust.Esinevad: Toomas Undusk, Anneli Salk Celestis OÜ konsultant jtHind: 990?1290 kr (+km)Lisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee
  Sisekoolitajate saalikoolitus
  03.11Teletorni konverentsikeskusTeemad: koolitus on mõeldud spetsialistidele ja juhtidele, kellel on ülesanne oma põhitöö kõrval kolleege arendada. Samuti on oodatud need, kes alles plaanivad koolitajatööd oma organisatsioonis tegema hakata ja loomulikult nende juhendajad: koolitus- ja personalijuhid ning ettevõtetes põhikohaga tegutsevad sisekoolitajad.Lisainfo: www.fastleader.com
  Fastleaderi ?Juhtide nädal?
  09.?18.1110 päeva juhtimisstrateegiat, -metoodikat, -tehnikaid ja rakenduste parimat praktikat. Ja lõõgastumist! 9.?18. novembrini Teletorni Konverentsikeskuses, Tallinnas; GO Spas, Kuressaares.Programm: Juhte peetakse üliinimesteks, kes ei vaja tähelepanu, tunnustust ja puhkust. Muudkui juhi! Areng juhina ja uue õppimine aga eeldab, et juhi elu on tasakaalus. Pakume tunnustatud gurude, heade koolitajate, kogenud praktikute nõuandeid ja alternatiivseid õppimisviise.Lisainfo: www.fastleader.com , www.konverentsikeskus.ee
  Klienditeeninduse seminar
  15.11Tallinna Õpetajate MajasTeemad: Kuidas leida ja hoida klienditeenindajat, milline on hea klienditeenindaja palk, kuidas vältida tüüpilisi ?ämbreid? klienditeeninduses, kuidas juhtida klienditeenindajate meeskonda jms. Seminari lõpus toimub ka novembri lõpus ilmuva teeninduse käsiraamatu presentatsioon.Hind: 2240 krooni (+km)Lisainfo: www.aripaev.ee/seminar
  Logistika aastakonverents 2005
  23?24.11Pärnu, Hotell StrandTeemad: Postifirmade edukas invasioon logistikaturule, Eesti varjatud logistikapotentsiaal, tegevuspõhine kuluarvestus, CRMi olulisus tarneahelate juhtimisel, EL muutis tollivaldkonna olulisimat dokumenti jtEsinejad: Elmar Toime (Suurbritannia Kuningliku Posti nõunik), emeriitprofessor Leo Võhandu, Anti Laiv (PricewaterhouseCoopers), Jarmo Lehtinen (Aspectum Research & Development)Hind: 6900?8900 kr (+km)Lisainfo: www.illimar.com , www.logi.ee
  Mida silmas pidada 2006. aasta turunduseelarve koostamisel?
  29.11Tallinn, Radisson SASTeemad: Meediaturu prognoos 2006. aastaks; turundus- ja müügijuhtide palgad 2006. aastal; trüki-, reklaami-, postituskulud, reklaamtööde hinnad 2006. aastal, alternatiivsete reklaamikanalite kasutamine.Hind: 2240 krooni (+km)Lisainfo: www.aripaev.ee/seminar
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Analüütik: „Vali mind, vali minu maksud!“ – palun, ärge tehke!
Kui erakonnad panevad riigikogu valimispeo püsti debatiga, millised maksud peaksid tõusma, ootab majandust vältimatu allakäiguspiraal, hoiatab majandusanalüütik Peeter Tammistu.
Kui erakonnad panevad riigikogu valimispeo püsti debatiga, millised maksud peaksid tõusma, ootab majandust vältimatu allakäiguspiraal, hoiatab majandusanalüütik Peeter Tammistu.
USA aktsiaturg trimmis kolmapäevast hüpet veidi väiksemaks
Kui kolmapäeval rallis USA aktsiaturg oodatust madalama inflatsiooninumbri toel viimase kolme kuu uuele tipule, siis neljapäeval sulgus turg esialgse suure tõusu järel väikeses miinuses.
Kui kolmapäeval rallis USA aktsiaturg oodatust madalama inflatsiooninumbri toel viimase kolme kuu uuele tipule, siis neljapäeval sulgus turg esialgse suure tõusu järel väikeses miinuses.
Reaalajas börsiinfo
Edukat tippjuhti Tarmo Noopi kutsuti buldooseriks, aga see on nüüd minevik Lahkumisintervjuu!
Veerandsada aastat A. Le Coqi juhtinud Tarmo Noop (54) meenutab lahkumisintervjuus, et karjääri alguses kutsuti teda buldooseriks. Praegu ei kujuta ta ettevõtte juhina ette noort 24aastast, kellel puuduvad, nagu temal toona, varasemad kogemused.
Veerandsada aastat A. Le Coqi juhtinud Tarmo Noop (54) meenutab lahkumisintervjuus, et karjääri alguses kutsuti teda buldooseriks. Praegu ei kujuta ta ettevõtte juhina ette noort 24aastast, kellel puuduvad, nagu temal toona, varasemad kogemused.
Eesti lahkub Kesk- ja Ida-Euroopa riikide ning Hiina koostööformaadist
Eesti otsustas edaspidi mitte osaleda Kesk- ja Ida-Euroopa riikide ning Hiina ehk 16+1 koostööformaadis, kirjutab välisministeerium pressiteates.
Eesti otsustas edaspidi mitte osaleda Kesk- ja Ida-Euroopa riikide ning Hiina ehk 16+1 koostööformaadis, kirjutab välisministeerium pressiteates.
Erametsakeskus: paberi- ja küttepuidu hinnad on uskumatult kõrged
Ebanormaalselt kõrged okaspuupalkide hinnad saavutasid oma tipu aprillis, püsisid mais ja hakkasid juunis langema. Ülejäänud sortimentide hinnad on aga jätkanud küllalt kiiret kasvamist.
Ebanormaalselt kõrged okaspuupalkide hinnad saavutasid oma tipu aprillis, püsisid mais ja hakkasid juunis langema. Ülejäänud sortimentide hinnad on aga jätkanud küllalt kiiret kasvamist.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.