• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pärnus luuakse uusi kontakte

  Minu, nagu ka ilmselt paljude teiste jaoks on Pärnu Juhtimiskonverents koht, kus saab mugavalt ja heas õhkkonnas nii uusi kontakte luua kui ka vanu värskendada.
  Nii on see olnud varem, ja oli seegi kord. Samuti pole paljudele vähetähtis ka võimalus sujuvalt tuttavaid teavitada oma töödest-tegemistest.
  Sümpaatse mulje jättis see, et korraldajad tänasid konverentsimaterjalides kõiki toetajaid, kes on läbi aastate olnud projektiga seotud. On ju Eestis nii tüüpiline, et see, mis mullu olnud, on täna unustatud.
  Sisust rääkides oli mul natuke selline tunne, et vaid pelgalt kultuuriküsimustele keskendumine, tehes seda eelkõige läbi rahvustevaheliste erinevuste rõhutamise, on natuke vähe, et hoida koosolijate huvi ülal sisu osas.
  Ehk muutis see, et tegemist oli juubelikonverentsiga, korraldajad natuke laisaks? Seega loodan, et järgmisel aastal on mitu keskset teemat.
  Muidugi on lihtne olla see õpetlikust jutukesest teada vastutulija, kes kritiseerib vastavalt kas seda, et vana mees kõnnib või et noor poiss peab vantsima, eesel koormatakse ära või et lollid lasevad eeslil niisama elu nautida. Elik ühtmoodi tehes jääb alati palju ruumi kriitikale.
  Autor: Juhani Seilenthal
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Madis Müür: Funderbeami puhul on hirm laes ja hinnad huvitavad. Aga kuidas Buffett ütleski?
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
TextMagic saatis sõnumi investoritele – aeg märkima hakata
SMS-kommunikatsiooni teenuseid pakkuv TextMagic on tulnud välja aktsiate esmase avaliku pakkumise ehk IPOga. Ettevõte plaanib liituda Tallinna First Northi alternatiivbörsiga ja emissiooni käigus kaasatakse kuni 2,5 miljonit eurot.
SMS-kommunikatsiooni teenuseid pakkuv TextMagic on tulnud välja aktsiate esmase avaliku pakkumise ehk IPOga. Ettevõte plaanib liituda Tallinna First Northi alternatiivbörsiga ja emissiooni käigus kaasatakse kuni 2,5 miljonit eurot.
Täna õhtul on elekter tavapärasest 10 korda kallim
Novembri lõpp tõi Eestisse uued elektri hinnarekordid, täna on päeva keskmine hind 264 eurot megavatt-tunni ehk 26 senti kilovatt-tunni eest.
Novembri lõpp tõi Eestisse uued elektri hinnarekordid, täna on päeva keskmine hind 264 eurot megavatt-tunni ehk 26 senti kilovatt-tunni eest.
Advokaadibüroode TOP 2: aegade parim aasta tuleb tänavu
Walless rühkis tänavu advokaadibüroode edetabelis teisele positsioonile. Aasta eest olid nad 12. kohal.
Walless rühkis tänavu advokaadibüroode edetabelis teisele positsioonile. Aasta eest olid nad 12. kohal.