Villy Paimets • 23. oktoober 2005 kell 22:00

Savisaar kruvib pinget

Lasnamäelastelt rohkem hääli kui terve Isamaaliidu Tallinna nimekiri saanud Savisaar oli küll Keskerakonna ametlik linnapea kandidaat ning ta lubas ka valimisvõiduga linna juhtima hakata, kuid viimastel päevadel on kuulda olnud, et ta eelistaks siiski ministrina jätkata. Kindlat otsust pole Savisaar seni veel teinud või vähemalt pole seda avaldanud.

Versiooni, et Savisaar võib ministriametis jätkata, kinnitavad kaudselt ka peaminister Andrus Ansipi sõnad, kes ütles möödunud nädalal, et talle meeldiks Savisaare jätkamine valitsuskabineti liikmena. Ka Savisaare nõunik Oleg Harlamov kirjutas ajalehes, et majandusministrid on Eestis liiga sagedasti vahetunud, veidi rohkem kui aastaga on seda portfelli kandnud peale Savisaare ka Andrus Ansip ja Meelis Atonen.

Keskerakonna infojuhi sõnul toimus eile küll mingeid koosolekuid, kuid ühtki pika laua taga istumist (loe: koalitsioonikõnelusi ? toim.) mitte.

Savisaare mobiiltelefon oli eile välja lülitatud.

Hetkel kuum