Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Logistikafirmad laiendasid laopindu

  Viimase kuu jooksul laiendasid laopindu AS Schenker ja NT Logistika.
  Logistikafirma AS Schenker avas uue lao, millega kolmandik kogu nende laopindadest läheb mööblikaubamajade Asko ja Sotka omaniku kasutusse.
  Mõigus Schenkeri kompleksis avatud 4500 m² ladu on 75% ulatuses broneeritud, kogumahust 60% hoiuruumi hakatakse kasutama suurkliendi Indoor Group mööbli hoiustamiseks.
  ASi Schenker tegevdirektor Meelis Arumeel peab Indoori üheks suuremaks laologistika kliendiks Eestis. Samas kinnitas ta, et uue lao avamine ei ole tingitud ainult Indoori vajadustest, vaid Schenkeri kaubamahtude kasvust, ning Indoor on kõigest üks klient mitmest. ?Indoor annab rahaliselt Eestis käibest vaid 2%,? lisas Arumeel.
  Uuel pinnal ladustatakse peale mööbli paberi-, elektroonika- ning tarbekaupu. ?Eesti on peakorteri silmis usalduse võitnud, sest tegemist on kontserni viimase viie aasta kolmanda üle 30miljonilise investeeringuga Eestisse,? selgitas Arumeel. Eestis ulatub koos avatava kompleksiga Schenkeri laopindade maht 27 000 ruutmeetrini.
  ?Päris kindlasti ei ole Eestis nii suuri laologistika kliente palju,? arvas DHL Eesti tegevjuht Janne Tulvik, kelle hinnangul on Eestis praegu trendiks, et ettevõtted tahavad logistikat enda käest ära anda. See aga tähendab head teenistust logistikafirmadele, nii on ka DHLi laologistika maht aastaga kahekordistunud. ?Kõik logistikafirmad, kes tegelevad laologistikaga, kasvavad hetkel,? lausus Tulvik.
  Tartus tegutsev AS NT Logistika avas Tartu logistikakeskuse juurdeehituse, millega kasvatas laopinda kaks korda, kogupind ulatub 2000 ruutmeetrini.
  Ligi viis miljonit krooni maksma läinud juurdeehitusega muutub NT Logistika üheks suuremaks logistikateenuse pakkujaks Tartus.
  ?Kaks aastat tagasi avasime tuhanderuutmeetrise lao, mis võimaldas meil hakata Tartus pakkuma ka logistikateenust,? rääkis NT Logistika Tartu filiaali müügijuht Einar Siska.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Henn Sarv: mõttetu hinnaga elektrit ei pea ostma
Kui sõltud elektri börsihinnast, lülita vool täna tunniks ajaks välja - mõttetu hinnaga pole mõtet elektrit osta, kirjutab IT-koolitaja Henn Sarv.
Kui sõltud elektri börsihinnast, lülita vool täna tunniks ajaks välja - mõttetu hinnaga pole mõtet elektrit osta, kirjutab IT-koolitaja Henn Sarv.
USA aktsiaturg langes peale viiepäevast tõusu
USA aktsiaturg tuli kolmapäeval allapoole, kui jaekaubanduskett Target näitas kasumi kukkumist ning Föderaalreservi juulikuu istungi protokoll kinnitas varasemat teadmist, et intresse tõstetakse seni, kuni inflatsioon on allapoole tulnud.
USA aktsiaturg tuli kolmapäeval allapoole, kui jaekaubanduskett Target näitas kasumi kukkumist ning Föderaalreservi juulikuu istungi protokoll kinnitas varasemat teadmist, et intresse tõstetakse seni, kuni inflatsioon on allapoole tulnud.
Reaalajas börsiinfo
Kui juhid, siis tee seda hästi
Juhi töö on raske. Loomulikult mitte füüsiliselt, vaid vaimselt ja eelkõige emotsionaalselt. Vastutus ja pinge on suur. Uuringud näitavad, et 50-70% sellest, kuidas töötajad tajuvad organisatsioonis valitsevat õhkkonda, sõltub ühe inimese-liidri-tegevusest.
Juhi töö on raske. Loomulikult mitte füüsiliselt, vaid vaimselt ja eelkõige emotsionaalselt. Vastutus ja pinge on suur. Uuringud näitavad, et 50-70% sellest, kuidas töötajad tajuvad organisatsioonis valitsevat õhkkonda, sõltub ühe inimese-liidri-tegevusest.
Väikepruulijad pettusid valitsuses: see on näkku sülitamine
Väikestes õlletootjates tekitab vimma, et uue valitsuse tulekuga on jäänud toppama eelnõu, millega lubati tõsta väikeste õlletootjate õlleaktsiisi piirmäära. Rahandusministeerium soovitab väikeettevõtjatel taotleda teisi soodustusi.
Väikestes õlletootjates tekitab vimma, et uue valitsuse tulekuga on jäänud toppama eelnõu, millega lubati tõsta väikeste õlletootjate õlleaktsiisi piirmäära. Rahandusministeerium soovitab väikeettevõtjatel taotleda teisi soodustusi.
Elektrilevi saab 8 miljonit elektri mikrotootjate võrku ühendamiseks
Elektrilevi saab 8 miljonit eurot lisainvesteeringuteks ja mikrotootjate võrku ühendamiseks, selleks sõlmisid lepingu majandusminister Riina Sikkut ja Elektrilevi juhatuse esimees Mihkel Härm.
Elektrilevi saab 8 miljonit eurot lisainvesteeringuteks ja mikrotootjate võrku ühendamiseks, selleks sõlmisid lepingu majandusminister Riina Sikkut ja Elektrilevi juhatuse esimees Mihkel Härm.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.