Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PM: Tallinna linnapeaks võib saada Vilja Savisaar

  Tallinna uueks linnapeaks võib saada hoopis Riigikogu keskfraktsiooni esimees, Keskerakonna liidri Edgar Savisaare abikaasa Vilja Savisaar.

  Postimees kirjutab, et Vilja Savisaar kinnitas reede õhtul Kanal 2 telesaates «Happy Hour» Urmas Otile, et pereringis pole veel räägitud võimalusest, nagu jätkaks kohalikel valimistel ligi 17 000 häält saanud Edgar Savisaar majandusministrina ja tema ise koliks parlamendist pealinna meeri kabinetti.
  Kas see võib muutuda teemaks, küsis Ott. «Miks ka mitte,» vastas Vilja Savisaar. «Lõppkokkuvõttes otsustan mina, kas ma tahan seda rolli kanda. Ma ei kahtleks, et Tallinnas võiks jälle ? pärast Ivi Eenmaad ? olla naislinnapea, ja ma arvan, et saaksin sellega ka hakkama. Aga ma ei tea, kas mul nii suurt ambitsiooni on.»
  Ott nõudis aga ei- või jah-vastust. «Isegi kana kaagutab alles siis, kui muna on munetud, ärme veel linnapea kohta jaga,» pareeris Vilja Savisaar. Ta lisas hiljem: «Usun, et tallinlased jäävad uue linnapeaga rahule.»
  Vilja Savisaar ei soostunud selgelt ütlema, et ta linnapeaks ei saa. «Jah, ma seda ka ei ütleks,» jättis ta kõik uksed lahti.
  Kuigi Edgar Savisaar venitab oma edasise ametiposti valikuga, on mitmed keskerakondlased tunnistanud, et ta on otsustanud majandusministriks jääda. Linnapeakandidaatidena on arutatud ka praegust volikogu esimees Toomas Vitsutit ja abilinnapead Jüri Ratast.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Mihkel Nestor: Saksa majandussurutis ei jäta Eestit puutumata
Euroala mootoriks ristitud Saksamaa majandus on hakanud puterdama. Sealsed hädad mõjutavad negatiivselt ka Eesti eksportijate väljavaadet, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädala kommentaaris.
Euroala mootoriks ristitud Saksamaa majandus on hakanud puterdama. Sealsed hädad mõjutavad negatiivselt ka Eesti eksportijate väljavaadet, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädala kommentaaris.
Börsiettevõtted, te ju oskate palju paremini
Kolmapäeval potsatas minu postkasti Modera börsiteade, mis ütles mulle suhteliselt vähe. Minu aeg ja tähelepanu oli kasutatud, kuid potentsiaalse investorina ootan enamat.
Kolmapäeval potsatas minu postkasti Modera börsiteade, mis ütles mulle suhteliselt vähe. Minu aeg ja tähelepanu oli kasutatud, kuid potentsiaalse investorina ootan enamat.
Reaalajas börsiinfo
Jaanus Vihand uuest juhikohast: minu jaoks võrdub A. le Coq Tarmo Noobiga
Veerand sajandit A. Le Coqi õlletehast vedanud Tarmo Noopilt võtab 1. septembrist teatepulga üle Jaanus Vihand, kes avas Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis ametivahetuse tagamaid.
Veerand sajandit A. Le Coqi õlletehast vedanud Tarmo Noopilt võtab 1. septembrist teatepulga üle Jaanus Vihand, kes avas Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis ametivahetuse tagamaid.
Vene kodanike sisenemist Eestisse piiratakse juba tuleval nädalal
Eile kiitis valitsus heaks sanktsiooni, millega piiratakse Venemaa kodanikele Eesti viisade väljastamist. Nüüd on teada, et Vene kodanikud ei saa üle piiri alates 18. augustist.
Eile kiitis valitsus heaks sanktsiooni, millega piiratakse Venemaa kodanikele Eesti viisade väljastamist. Nüüd on teada, et Vene kodanikud ei saa üle piiri alates 18. augustist.
Hälvikparkijatest tüdinenud nõuavad liiklusseaduse muutust
Linlased, kes on häiritud renditõukerataste lohakast parkimisest, mis takistab kaasliiklejaid ja tekitab tänavatel ohtlikke olukordi, on asunud koguma allkirju liiklusseaduse muudatuseks, et kaoses korda luua.
Linlased, kes on häiritud renditõukerataste lohakast parkimisest, mis takistab kaasliiklejaid ja tekitab tänavatel ohtlikke olukordi, on asunud koguma allkirju liiklusseaduse muudatuseks, et kaoses korda luua.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.