1. november 2005 kell 13:04

Jõhvi sai endale moodsa muusikapoe

Oktoobri keskpaigas valminud Jõhvi kontserdimajas avas uksed Ida-Virumaa suurim muusikakauplus Music Center.

Music Centeri juhataja Marko Erlachi sõnul on Ida-Virumaal nõudlus kvaliteetsete pillide ja tehnika vastu suur. ?Meie senine Jõhvis kauplemise kogemus on näidanud, et piirkonna inimeste huvi muusikariistade ning helitehnika vastu on väga suur. Nüüd, uutes ruumides on meil võimalik pakkuda Tallinna kauplusega samaväärselt mitmekesist valikut.? ütles Erlach.

Jõhvi Music Centeri juhataja Valdur Raie sõnul lähtuti uue kaupluse tootevalikul sellest, et Jõhvi kontserdimajas asub ka lastemuusikakool. ?Music Centeris on eksponeeritud kõik muusikutele vajalik: kitarrid, viiulid, löökriistad ning klahv- ja puhkpillid,? kommenteeris Raie.

Autor: Gert D. Hankewitz

Hetkel kuum