ÄP fototoimetus • 3. november 2005 kell 22:00

ÄP 5 aastat tagasi: Hansapank ja HTAS sõlmivad kohtuvälise leppe Hansapanga aktsiate suhtes

Hansapank ja Hoiupanga Töötajate ASi (HTAS) omanik Marcel Vichmann sõlmivad kohtuvälise kokkuleppe viimase esindaja vandeadvokaat Leon Glikmani sõnul eeldatavasti järgmisel nädalal, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

?Heal juhul kirjutame kokkuleppele ülejärgmisel nädalal alla,? ütles Glikman reedel. ?Paar pisiasja on veel kooskõlastada jäänud. Põhimõttelisi vastuolusid enam ei ole.? Glikmani sõnul viib kohtuväline kokkulepe poolte vastastikused nõuded nulli, hõlmates poolte kõiki erimeelsusi.

?Seetõttu võtab selle lepingu ettevalmistamine väga kaua aega,? rääkis Glikman. Advokaat on varem öelnud, et kohtuväline lahend on äärmine vastutulelikkus Hansapangale, kuna kõik kohtulahendid räägivad tema kliendi kasuks.

Hetkeseis: Moraalse ja mitte väikese rahalise võidu skooris tõepoolest Marcel Vichmann. See-eest muutus Eesti üks rikkamaid inimesi Hansapangas persona non grata?ks.

Autor: ÄP

Hetkel kuum