• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ÄP 5 aastat tagasi: Hansapank ja HTAS sõlmivad kohtuvälise leppe Hansapanga aktsiate suhtes

  Hansapank ja Hoiupanga Töötajate ASi (HTAS) omanik Marcel Vichmann sõlmivad kohtuvälise kokkuleppe viimase esindaja vandeadvokaat Leon Glikmani sõnul eeldatavasti järgmisel nädalal, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.
  ?Heal juhul kirjutame kokkuleppele ülejärgmisel nädalal alla,? ütles Glikman reedel. ?Paar pisiasja on veel kooskõlastada jäänud. Põhimõttelisi vastuolusid enam ei ole.? Glikmani sõnul viib kohtuväline kokkulepe poolte vastastikused nõuded nulli, hõlmates poolte kõiki erimeelsusi.
  ?Seetõttu võtab selle lepingu ettevalmistamine väga kaua aega,? rääkis Glikman. Advokaat on varem öelnud, et kohtuväline lahend on äärmine vastutulelikkus Hansapangale, kuna kõik kohtulahendid räägivad tema kliendi kasuks.
  Hetkeseis: Moraalse ja mitte väikese rahalise võidu skooris tõepoolest Marcel Vichmann. See-eest muutus Eesti üks rikkamaid inimesi Hansapangas persona non grata?ks.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
USA börs jätkas tõusu
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.