• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Maja Herne tänaval saab ligi kaheksa miljoniga

  Olen ka ise kunagi korterit otsides leidnud sellise kolmekümnendate lõpust pärit puitmaja, millest pool oli müüki pandud. Kuigi toad olid väikesed ja pinda vähe, oli majal hea asukoht ja suur krunt õuna- ja marjaaiaga. Otsustamisel aga sai lõpuks määravaks ikkagi see, et kui müügil olev pool nägi uue katuse ja akendega päris kobe välja, siis teine majapool oma eterniitkatuse ja luitunud seinte-akendega oli üpris masendav.
  Kogu selle sissejuhatusega tahtsin ma jõuda tänase kinnisvaraleiuni, milleks on kolmekordne renoveeritav maja Tallinnas Herne ja Magasini tänava nurgal. Paar aastat tagasi viis mu kodutee tihti sellest majast mööda ja hea oli jälgida kogu renoveerimise ja ümberehituse käiku.
  Kui ümberringi valmisid uued majad ja renoveeriti vanu, siis meie vaadeldav maja edenes vaikselt ja pikkamööda, kuni ühel päeval avastasin, et välisvooder, mida vahetati, õigemini mis koos lisasoojustusega vanale laudisele kinnitati, ei katagi tervet maja. Üks teise korruse korteriosa oli sellest uuendusest puutumata jäänud.
  Ja sellise ilmega ta seisma jäigi, kuni tänavu suvel murti ka selle viimase korteri vastupanu. Maja on nüüd tervik, kuigi viimati pandud voodrilaud pisut teist karva on kui ülejäänud, aga eks aeg ka selle samasse tooni pleegitab. Kas see juhtub selleks ajaks, kui 7,6 miljoni krooniga müügil olev maja omale uue omaniku leiab, on ilmselt raske ennustada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Madis Müür: Funderbeami puhul on hirm laes ja hinnad huvitavad. Aga kuidas Buffett ütleski?
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
El-Erian: Föderaalreserv peaks inflatsiooni tõttu kohe kurssi muutma
Majandusteadlase ja ülemaailmse finantsteenuste ettevõtte Allianzi peamise majandusnõuniku Mohamed El-Eriani sõnul peaks Föderaalreserv tunnistama, et inflatsioon ei ole ajutine ning viivitamatult jala gaasipedaalilt maha võtma, vahendab Bloomberg.
Majandusteadlase ja ülemaailmse finantsteenuste ettevõtte Allianzi peamise majandusnõuniku Mohamed El-Eriani sõnul peaks Föderaalreserv tunnistama, et inflatsioon ei ole ajutine ning viivitamatult jala gaasipedaalilt maha võtma, vahendab Bloomberg.
Täna õhtul on elekter tavapärasest 10 korda kallim
Novembri lõpp tõi Eestisse uued elektri hinnarekordid, täna on päeva keskmine hind 264 eurot megavatt-tunni ehk 26 senti kilovatt-tunni eest.
Novembri lõpp tõi Eestisse uued elektri hinnarekordid, täna on päeva keskmine hind 264 eurot megavatt-tunni ehk 26 senti kilovatt-tunni eest.
Advokaadibüroode TOP 2: aegade parim aasta tuleb tänavu
Walless rühkis tänavu advokaadibüroode edetabelis teisele positsioonile. Aasta eest olid nad 12. kohal.
Walless rühkis tänavu advokaadibüroode edetabelis teisele positsioonile. Aasta eest olid nad 12. kohal.