• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Berlusconi tahab maksustada tekstisõnumid

  Itaalia peaminister Silvio Berlusconi ärritab itaallasi plaaniga maksustada mobiiltelefonide tekstisõnumid, vahendab Bloomberg.

  Valitsus on teinud ettepaneku maksustada kõik tekstisõnumid ühe eurosendi suuruse maksuga, mis tooks riigile hinnanguliselt sisse 300 miljonit eurot. Seda raha vajab rahahädas Itaalia valitsus eelarvedefitsiidi vähendamiseks, mis oktoobris küündis 66,9 miljardile eurole.
  Itaalias, kus mobiiltelefone on rohkem kui elanikke, on ettepanek tekitanud palju pahameelt. ?Saadan tekstisõnumeid, et säästa raha ja nüüd tahavad nad ka selle maksustada,? ütles Bloombergile Rooma tehnikatudeng Piero Azzari. ?Selle riigi poliitikud leiavad lõpmatult võimalusi, kuidas sind nagu sidrunit tühjaks pigistada.?
  Itaalia suurima sidefirma Telecom Italia SpA juht Marco Tronchetti Provera nimetas valitsuse eelnõu ?idiootsuseks?.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Kinnisvaraarendaja: oleks tore, kui palgad kasvaksid veelgi kiiremini
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.