• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Warren Buffett teenis nelja aasta väikseima kvartalikasumi

  Orkaanide Katrina ja Rita tõttu said investeerimiskompaniile kuuluvad kindlustusseltsid kahjunõudeid ligi 3 miljardi dollari eest ja kokku said seltsid perioodi pealt kahjumit 1,17 miljardit dollarit, kirjutas uudisteagentuur AFX
  Kui Buffett on aastaid spekuleerinud, et USA väliskaubanduse defitsiit nõrgendab dollarit, siis nüüd ta selles enam nii kindel ei ole. Viimases kvartalis vähendas ta oma valuuta-forward?ite positsioone 21,5 miljardilt 16,5 miljardile dollarile.
  Aastatel 2002?2004 teenis Buffett valuutakursside muutustelt 2,96 miljardit dollarit kasumit. 2005. aasta esimesel poolel tuli Berkshire?il aga kursimuutustest vastu võtta 926 miljoni dollari suurune maksude-eelne kahjum.
  Kolmandas kvartalis jõuti valuutadega spekuleerimisel taas väiksesse kasumisse (29 miljoni dollarit), hoolimata sellest, et juunis käis dollar maailma kuue peamise valuuta suhtes viimase kolmeteist kuu kõrgeimal tasemel.
  ?Ma ei suuda mõista, kuidas ta valuutakursi kõikumisest kasumit teenis,? ütles uudisteagentuurile Bloomberg Chris Melendez Tempest Asset Management valuutariskifondist. ?Kanada dollar on vahepeal märkimisväärselt tugevnenud. Küllap tal oli siis neid.?
  ?Võib arvata, et ta sulges oma valuutapositsioone, mil dollar oli nõrk,? arvas Gardner Russo & Gardner in Lancasteri partner ja ühtlasi investeerimisfondi Berkshire aktsionär Tom Russo.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.