• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Koristusteenuse põhieelis on mugavus

  ?Kuna ettevõtete jaoks on oluline keskenduda oma põhitegevusele, siis on vajalikke lisateenuseid, kaasa arvatud puhastusteenused, otstarbekas sisse osta,? räägib ESS Puhastustööde ASi Põhja regiooni müügidirektor Raul Kirsimäe.
  Ka ASi SRV Kinnisvara juhatuse liige Margus Mändmets kinnitab, et kasulikum on osta teenust sisse, kuna oma koristaja puhul on muresid rohkem. ?Koristusfirmaga asjaajamine on lihtsam,? sõnab Mändmets. ?Pole probleeme, mis võiksid tekkida töövaidlustega ning ka teenuse kvaliteet on paremini tagatud.?
  Bravocomi büroo juhataja Krista Kilteri sõnul on koristusteenuse sisseostmisel plussiks ka koristusvahenditega varustatus, ilma et keegi kontoris peaks nende olemasolu jälgima. Sellele vaatamata on Bravocom palganud oma koristaja. ?Valiku tegemisel võtsime pakkumisi ka koristusteenuse pakkujatelt, kuid valik langes oma koristajale,? meenutab Kilter. ?Kindla inimese olemasolu tundub turvalisem, lisaks sellele on koristaja kollektiivi liige. Samuti ei tule maksta vahendustasu teenusepakkujale, on vaid palga- ja materjalikulu.? Alustava ettevõttena lähtub Bravocom ka hinnakriteeriumidest, mis on oma koristaja palkamisel mõneti soodsamad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Raadiohommikus: kelle seast valitakse aasta silmapaistvaim ettevõtja?
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.